Campo de Ourique, Lissabon
Search
× Search


 
Campo de Ourique, Lissabon


Campo de Ourique, Lissabon

Objekt nr: PN11001

Land: Portugal
Område: Lissabon

Ort: Lissabon
Typ av fastighet:
  • Lägenhet,

Pris: 280 000 €
Antal sovrum:
  • 1,
  • 2,
  • 3,


Ourique Prestige består av moderna och rymliga lägenheter, från T0 till T3, med ytor mellan 39 och 145 m2, med parkering och förråd. På bottenvåningen finns kommersiella lokaler på totalt 166 m2. Från poolen på taket kan man njuta av en fantastisk utsikt över staden.


Campo de Ourique Prestige ligger i en exklusiv och efterfrågad stadsdel där man kan njuta av både Lissabons kaféer och gourmetrestauranger samt andra butiker och affärer. Detta är en stadsdel i Lissabon känd för sin traditionella atmosfär.

Skönhet och charm i ett utmärkt läge där man njuter av lugn och ro. Nära till allt, och inte långt från stadens historiska centrum. Bra förbindelser med kollektivtrafik och nära de viktigaste gatorna i den portugisiska huvudstaden.

Campo de Ourique Prestige
Campo d' Ourique Prestige består av lägenheter från studios till tre sovrum utformade med elegans och kvalitet. Byggnaden har sex våningar över mark och fyra våningar under marknivå. Under marknivån finns parkeringsplatser och förråd. Allt är utformat med komfort och bekvämlighet i åtanke.

Byggnaden har en pool på taket av byggnaden med fantastisk utsikt över staden. Här kan du ta ett dopp i poolen med dina barn, träna på gymmet eller koppla av en stund i solen med din favoritbok.

PN0X001
Campo de Ourique Prestige, Stadsdelen Campo de Ourique, Lissabon
Lägenhet: 1 sov, 1 bad, yta 59-69,5 m2, pris 280 - 310 000 €
Lägenhet: 2 sov, 2 bad, yta 114 – 123,5 m2, pris 510 000 – 790 000 €

Lägenhet: 3 sov, 3 bad, yta 145 m2, pris 800 000 – 970 000 €
Tillträde: december 2017


Stadsdelen Campo de Ourique
Stadsdelen Campo de Ourique skulle kunna vara i Paris eller Barcelona. Dess traditionella områden är ett bohemiskt pulserande hjärta i Lissabon. Här är man omgiven av kaféer, gourmetrestauranger, lummiga trädgårdar och en mångfald av butiker.

Stadsdelen Campo de Ourique är en tyst, förnäm stadsdel som länge gynnats av Lissabons rikaste familjer. Campo de Ourique är känd som den plats där den portugisiska poeten Fernando Pessoa levde sina sista år på Rua Coelho da Rocha.

Detta är ett bostadsområde med flertal affärer. Campo de Ourique är en stadsdel med sitt eget liv och ser ut som en liten stad i Lissabon. Det pekas ofta ut som den mest fridfulla stadsdelen i Lissabon och som har de bästa levnadsförhållandena och skiljer sig från andra stadsdelar som är starkt beroende shoppingcenter. Området är lugnt och ligger i hjärtat av staden. Arbetsdagar och helgdagar skiljer sig inte åt eftersom människor rör sig genom området varje dag i veckan med samma takt.

Bostadsområdet domineras av ståtliga herrgårdar och villor med några av stadens dyraste egendomar. Idag är det en blandning av vackra byggnader från sent 1800- tal, Art Nouveau, och mindre tilltalande arkitektur från 1900-talet. Det är känt som ett trevligt område att bo i med traditionell shopping och den gamla marknaden. Det finns några turistattraktioner men många turister går förbi på väg till spårvagn 28 sista stopp. Mer eller mindre i centrum är en liten park, Jardim da Parada, som inbjuder lokalbefolkningen i alla åldrar. Vandrar man ned de breda gatorna hittar man också några konstgallerier.

Mot den norra delen är det affärsdistriktet Amoreiras/Campolide där den revolverformade Amoreiras Towers är en udda och ovanliga byggnad som dominerar stadsbilden. Trots det dominerande utseendet är tornen ett enormt framgångsrikt köpcentrum.

Mot den södra delen ligger stadsdelen Alcantara med sina bryggor längs floden Tejo. Där är ett pulserande nattliv Lissabon partysugna ungdomar och äldre. Tidigare lagerbyggnader har byggts om till trendiga klubbar, barer och restauranger.

Campo de Ourique gränsar också till stadsdelen Estrela. Estrela är känd för sin monumentala basilika.

Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:1335

Namn:
E-post:
Ämne:
Meddelande:
x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2019 Utland Invest
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron