Elonas Gardens, Sotira
Search
× Search


 
Elonas Gardens, Sotira


Elonas Gardens, Sotira

Objekt nr: CN03004

Land: Cypern
Område: Larnaca

Ort: Sotira
Typ av fastighet:
  • Lägenhet,

Pris: 68 000 €
Antal sovrum:
  • 1,
  • 2,
  • 3,


Den traditionella cypriotiska livsstilen är beundrad av alla besökare på Cypern och har utan tvekan lockat många husköpare att köpa på denna vackra ö i solen.

Kust- och resort fastigheterna kan fortfarande vara det mest självklara valet för den som söker en hög uthyrningspotential men för de som är mer flexibla i valet av plats och kräver en fastighet mer lämpade för permanentboende är byarna i inlandet på östkusten ett perfekt val.

Pittoreska omgivningarna tillsammans med ”mycket för pengarna” är bara två av de många anledningar till att ett ökande antal husköpare väljer att investera i landet.

Eleonas Gardens ligger mellan byarna Sotera och Frenaros och är en central plats till de omgivande byarna och städerna på den östra kusten. Bostadsområdet består av både lägenheter och villor varav många har stora verandor och bosatta kan njuta av en stor gemensam pool och tennisbana. En närbutik finnas inom komplexet.

Noggrann uppmärksamhet har ägnats i utformningen för att ge maximal komfort. De externa stenarbetena som har införlivats i fastigheterna återspeglar stilen i omgivningen och ger karaktär åt byggnaderna.

Lokal service finns inom räckhåll. Närmaste mataffär är inom 5 minuters promenad och en populär restaurang ligger inom 10 minuters promenad från villorna. De välkomnande byarna Sotera, Frenaros och Paralimni är alla inom några minuter med bil från Eleonas Gardens med ett utbud av butiker, stormarknader och tavernor. Staden Larnaca ligger bara 25 minuter från projektet, vilket också gör det inom nära räckhåll till flygplatsen i Larnaca.

För de som vill ha lite mer av nöjen kan söka sig till de livliga orter och sandstränderna i Ayia Napa och Protaras där det finns ett komplett utbud av underhållning under sommarmånaderna.

Eleonas Gardens ligger perfekt med unik design samtidigt som det är mycket attraktiva priser.

CN03004 Eleonas Gardens, Sotira
Lägenhet: 1 sov, yta 50 – 64 m2, veranda 4 m2, pris 68 000 – 72 000 € + VAT
Lägenhet: 2 sov, yta 51 - 96 m2, veranda 0 – 39 m2, pris 68 000 – 143 000 € + VAT
Lägenhet: 3 sov, yta 101 m2, veranda 34 m2, pris 95 000 € + VAT

 
Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:1480

Namn:
E-post:
Ämne:
Meddelande:
x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2021 Utland Invest
Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron